Zafir Berisha, atë qe e lexoi deklaratën e kryetarit (dhe jo vetëm) e quan pjellë të poshtër që kundërmon

Pas fjalës në Kuvendin Komunal të Prizrenit të Mytaher Haskukës ( e lexuar nga nënkryetari) ka reaguar zv. ministri i Mbrojtjes Zafir Berisha, i cili atë që e lexoi deklaratën (dhe jo vetëm atë) i quajti pjellë e poshtër që kudnërmojnë.

Reagimi i plotë:

Derisa në këtë ditë para 22 viteve, UÇK-së bëri një përballje titanike kundër forcave të okupatorit serbo-sllavë, të cilët ia kishin mësy 8 fshatrave të Vërrinit ku ishin të ngujuar rreth 12 mijë banorë e që mbroheshin nga rrethë 300 luftëtar të lirisë!

Sot në Kuvendin e Prizrenit të mbledhur për të miratuar një deklarat në mbështetje të vlerave të UÇK-së u dëgjua zëri i një pjelle tē poshtër në emēr të kryetarit të Prizrenit, i cili vazhdoj të kundërmoj njejtë si mbetjet e kazanve të spitalit gjinekologjik.

Të vebuar për pushtet, keto fundrrina të shoqērisë vazhdojnë t’i shërbejnë agjendeva serbo-ruse në raport me UÇK-së duke u fshehur pas mosvotimit të Gjykatës Speciale, mosvotim që koha po tregon se e kanë bërë pikrishtë për të manipuluar me masat dhe për tu shitur si “patriot”, e që në fakt po dalin se jenë sponzoruzuesit kryesorë të kësaj Gjykate me sojin e Sh.Gashit e të tjerëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *