Ymran Fusha kandidate e PDK-së për deputete

Në listën e kandidatëve të PDK-së për deputet është edhe Ymran Fusha nga Prizreni.

Në listën e PDK-së Ymran Fusha është në numrin 60.

Ymran Fusha në Prizren njohet si menaxhere e sukseshme, ndërsa aktualisht është kryetare e Shoqatës së Zejtarëve dhe Afaristëve prizrenas.

 “Në këtë rrugëtim do të jemi të gjithë së bashku të përfshirë për të luftuar për të mirën e këtij vendi”, thotë Ymran Fusha në njoftimin për kandidaturën e saj në listën e kandidtëve për deputet të ODK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *