Vrojtuesit e lagjes: Gypi i pëlcitur më shumë se një muaj “derdhet” ne Parkun e fëmijëve

Faqja në internet “Vrojtuesit e lagjes” përmes një fotografie të publikuar shkruan për një gyp të pëlcitur për më shumë se një muaj.

Banorët thonë se nga aty dalin ujërat e zeza, ndërsa siç shihet në fotografi gypi kalon nëpër këndin e lojërave të fëmijëve.

Vorjtuesit e lagjes ia kanë bërë tag Komponisë Hidroregjioni jugor, dhe Komunës së Prizrenit duke e kërkuar zgjdihjen në këto dy adresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *