Vjosa Osmani pi çaj në Kurrillë dhe komunikon edhe në gjuhën turke me banorët e kësaj lagjeje

Kandidatja për kryeministre, e LDK-së, Vjosa Osmani, vizitën e saj në Prizren e ka përmbyllur me një çaj të përbashkët dhe bashkëbisedim të hapur me banorë të lagjës Kurilla të Prizrenit.

Entuziazmi i tyre me thirrje të emrit të Vjosës e kanë thyer qetësinë e mbrëmjes në këtë lagje.

Në njoftimi e zyres së LDK-së thuhets e gjatë bisedave me qytetarë, Vjosa herë-herë ka komunikuar edhe në gjuhën turke të cilën ajo e zotëron shumë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *