Visar Shehu e quan shpifës ordiner Shaqir Totajn, e fton në debat televiziv

Pas akuzave që I ka adresuar kryetari i Degës së PDK-së Shaqir Totaj, në adresë të kryetarit të Komunës dhe zyrtarëve të shëndetësisë primare ka reaguar Visar Shehu, ish drejtor I shëndetësisë. Shehu e quan shpifës ordiner Shaqir Totajn.

Reagimi I plotë

Shaqir Totaj-n, e ftoj ne debat publikisht, ne cilindo emision, ne cilindo televzion, i cili vet e zgjedhe per t’ia demantuar shpifjet, e nje shpifesi ordiner.

Shaqe meqenese e ke te preferuar emertimin perkedheles “talent” po ta them se talenti juaj le shume per te deshiruar!

P.s. nese e injoron ftesen time per debat, pasi qe te pastrohesh nga shkeljet ligjore te rregullave te pandemise, do e kesh edhe nje padi per shpifjet qe po i thua, normal nga ekipi yt krejtesisht injorant, qe po te fusin ne rruge qore!

Lexo edhe :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *