Veterani i infektuar me COVID-19: Kam temperaturë flaka më doli, virusi ma ka humbur fuqinë (VIDEO)

Një veteran i luftës së fundit ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është infektuar me COVID-19.

Ka thënë se është në ditën e pestë dhe ka shumë temperaturë. Shkaku i virusit, ka treguar se edhe i ka humbur vetëdija dhe ka bërë thirrje për kujdes.

“Jam i infekruar me COVID-19. Kam temperaturë shumë të madhe. Te dikush ka simpotma shumë të rënda, te dikush më të lehta. Më ka humbur fuqi e çka kam. Jam rrëzuar në banjo dhe më ka humbur vetëdija. E pesta ditë dhe flaka më doli. Jam invalidë i luftës dhe krahun e kam humbur në luftë. Kërkoj prej jush veç lutuni për mu të madhit Zot”, ka thënë ai.

02.08.2020 Covt 19

Posted by Zekri Agushi on Saturday, August 1, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *