Tringa Kasemi: Komuna e Prizrenit Odë burrash, tradita vazhdon

Emrat e ri të drejorëve në ekzekutivin Komunal të Prizrenit të gjithë jane emra burrash.

Pjesëtarëja e Shoqërisë Civile Tringa Kasemi pyet…”Ku patëm mbet”… dhe shton

…edhe emërimet e reja të drejtorive komunale qenkan të stilit të odave të burrave.

Tradita vazhdon! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *