Tri futbollistet kryesore largohen nga skuadra e femrave të Lirisë

JEHONA SHALA, FLETA MUSAJ NJOMZA OSMANI, kanë paralajmëruar se do të ndërrojnë ngjyrat e Klubit Futbollistik “Liria” me ngjyrat e një Klubi tjetër.

Largimi i futbollisteve që e bartën barrën kryesore të skuadrës së femrave, pas rënies nga superliga të KF “Liria” është vazhdimi i fatkeqësisë që po i ndodh Lirisë, dhe që nuk ka shenja se do të ndalet.

Përkundrazi, nuk ka ndonjë shenjë se Kuvendi Komunal (si pronar i Klubit) do të përkujdeset që tatëpjetëza e Lirisë të ndalet./prizrenisot.com/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *