Të martën Liria luan në Brestovik ndërsa Vëllazëria në Ferizaj, në ndeshjet e rrethit të dytë për Kupën e Kosovës

Të martën luhen ndeshjet e vlefshme për Kupën e Kosovës.

Në Brestovik,  LIRIA  luan me Klubin Lugu i Baranit

Ndeshja fillon në orën 12 : 30.

Në të njëjtën orë, në stadiumin e qytetit në Ferizaj  luhet edhe  ndeshja mes Vëllazërisë dhe Ferizajit./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *