Ta thuash mendimin është e drejtë, është bërë e kot, por edhe e rrezikshme

Në këtë realitet të brishtë, nëpër të cilin po kalojmë si individ e popull, të vazhdosh të thuash hapur atē që mendojmë se është e drejtë, aq sa është bërē e kotë, po aq është bërë edhe e rrezikshme!

Shani Berisha

Duke u bindur nga ky realitet ( asnjëherë pa më shkuar mendja që të frikësohem nga e vërteta), mendja më thotė, se ndoshta edhe heshtja ėshtë zgjidhje, dhe kėshtu, ne si shumicë, deshėm apo s‘deshëm, me qëndrimet e treguara, duket se jemi pajtuar tė durojmė, qė të ardhmen tonë ta lëmë në duartë e disa pelivanėve politikë, ngritja e të cilëve është bërë në rrugët e kërcnimeve, sharjeve e fyerjeve!

Shpesh është argumentuar, se në disa momente heshtja është ajo që flet më shumë se çdo gjë tjetër?!

Pra po heshtim për një kohë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *