Sylejman Çerkezi: Duhet patjetër ta kthejmë shpresën dhe të krijojmë kushte për mirëqenie

Kandidatët për deputet të Lëvizjes për Drejtësi, në listën e Vetëvendosjes, Sylejman Çerkezi dhe Beni Kizolli, në një takim mobilizues, kanë bashkëbiseduar me banorët e Krushës së madhe, për të ardhmen e vendit dhe zgjidhjet që duhet të ofrohen për një mirëqenie më të mirë..

Në këtë takim mobilizues në Krushë të Madhe, një fshat me plot plagë të pambyllura ende u tha se përveç pasojave të luftës ky vend tani po ballafaqohet me ikjen e rinisë.

“Duhet patjetër ta kthejmë shpresën dhe të krijojmë kushte për mirëqenie. Besimi i qytetarëve ndaj nesh do të na obligojë që të shërbejmë me ndërgjegje për këtë vend” tha ndër të tjera Sylejman Çerekzi , kryetar I Lëvizjes për Drejtësi, kndidat për deputet i këtij subjekti në listën e Vetëvendosjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *