Shoqata Humanitare “Remzi Ademaj” ndërton Lapidarin e Heroit te Kombit Behamir Memaj

Shoqata Humanitare ‘Remzi Ademaj” bënë të ditur se ka shprehur vullnetin dhe deshirën për ndëritimin e Lapidarit të Heroit te Kombit Behamir Memaj, i rënë në altarin e lirisë me datë 28.07.1998 në fshatin Buqe.

Njoftimi i plotë i Shoqatës Humanitare “Remzi Ademaj”

‘Ka vetëm një rrugë nëpër të cilën ecën historia e Lirisë. Ajo është rruga e gjakut të Dëshmorëve të Kombit”

Shoqata Humanitare ‘Remzi Ademaj” ka shprehur vullnetin dhe deshiren per nderitimin e Lapidarit te Heroit te Kombit Behamir Memaj, i rene ne altarin e lirise me date 28.07.1998 ne fshatin Buqe.

Familja e Heroit Behamir Memaj, e ka aprovuar vullnetin e Shoqates Humanitare “Remzi Ademaj” dhe jane dakorduar per kordinimin e Ndertimit te Lapidarit te Heroit Behamir Memaj, ne vendin ku ka rene.

Familja dhe Shoqata i janë shume mirnjohes z.Bexhet Berisha nga fshati Buqe, i cili ka dhene hapsiren e prones se tij per ndertimin e lapidarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *