Rruga Prizren – Mushikovë është e hapur

Rruga Prizren Mushnikovë është e hapur për komunikacion.

Informacionet e Ministrisë së Infrastrukturës rreth mbylljes së rrugës në fshatin Gornjesells për shkak të punimeve dje e sot janë lansuar si infromacion për mbylljen e tërësishme të rrugës Prizren – Prevallë

Rruga PRIZREN – MUSHNIKOVE është e hapur si gjithmonë dhe pa asnjë pengesë e ndryshim.

Pjesa e rrugës që do të mbyllet është nga fshati Gornje Sello ku do të zhvillohen punimet./Prizreni Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *