Me reformën e realizuar, Administrata Komunale e Prizrenit kurseu qytetarin për 154 139 Euro

Drejtori I Amdinistratës Komunale në Prizren Osman Hajdrai përmes një shënimi në faqen e tij në FB njofon se më reformën e realizuar nga Drejtoria e Amdinistratës në kohën që e udhëheq ai, janë kursyer 154 139 Euro

Shëni i plotë I përcjellë me fotografi:

Më lehtë dhe pa shpenzime për qytetarin-një nga shumë reformat e administratës lokale, gjithmonë për qytetarin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *