Pyetje 1 milion dollarëshe: Ku është tretur ky postim i Drejtorit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Komuna e Prizrenit dhe subjekti të cilit i takon, i kanë dalë në mbrojtje drejtorit të Kulturës Rinisë dhe Sportit.

As Komuna dhe as subjekti, nuk e përmendin këtë postim të drejtorit të tyre. Pyetja pse e postoi e pastaj e fshiu, është nga ato pyetjet 1 milionëshe.

Ta mbrosh një person me personalitet të paqëndrueshëm është e barabartë me theqafje./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *