Pyetje 1 milion dollarëshe: Çfarë fshihet poshtë kësaj qeseje mbeturinash?

Me siguri nuk do ta besoni. Uji i blerë nga drejtoresha e DKA-së, Xhemile Thaçi Vezgishi është mbuluar me me qese të plastikës, të cilat vendosen në kazanet e mbeturinave.

Drejtoresha e DKA-së e ka mbuluar me qese plastike ujin e pijshëm me qëllim që zyrtarët e DKA-së të mos pinë. Imagjinoni, në kohë pandemie drejtoresha Vezgishi i ndalon zyrtarët e DKA-së të marrin ujë të pijshëm, duke e izoluar me qese plastike.

Mesa duket drejtoresha e DKA-së nuk e di se nëse uji pijshëm  qëndron për një kohë të gjatë me një ambient me temperaturë të lartë uji sulmohet nga bakteriet dhe nuk është më i pijshëm.

Ky ujë urojmë që të  mos u jepet nxënësve, për të cilët është dedikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *