NTPN “Krasniqi” më shërbim të ri profesional

NTPN Krasniqi njofton se është pajisur me makina profesionale për shërbimin e ri zhbllokimin dhe pastrimin e rrjeteve të kanalizimeve, deri në 30 metër thellësi.

Njoftimi i plotë:

Ndermarrja jone tani me risi !

Përveç se ndërtojmë, tani bëjmë edhe zhbllokimin dhe pastrimin e rrjeteve të kanalizimeve e kolektorëve të ndryshem. Gjithashtu bëjmë pastrimin e gropave septike ,puseve me thellesi deri 30 metër, puseteve te ndryshme dhe impianteve.

Ju që keni nevoje ,për një shërbim të tillë ,na kontaktoni dhe do te bindeni për punën dhe suksesin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *