Një grua nga Prizreni ka raportuar në Polici se i është zhdukur bashkëshorti

Një grua nga Prizreni ka raportuar në Polici se i është zhdukur bashkëshorti që nga data 8 korrik.

Deri tash, nuk dihet asgjë për vendodhjen e tij.

 “Rr. Albrim Fanaj, Prizren (DM:787-730) 08.07.2020 – 13:00. Më 17.07.2020 Ankuesja femër kosovare ka raportuar se bashkëshorti i saj viktima mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij”, thuhet në raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *