Ngulfatet Shatërvani nga veturat!

Bashkë me këtë foto dërguar në adresë të Prizreni Sot, ka ardhur edhe fjalia: “ngulfatet Shatërvani nga veturat”.

Pamja si kjo në foto është e perditshme. Në orët e mëngjesit Shatërvani ngulfatet nga makinat.

Deri në roën 10 ëhstë i lejuar frunizimi i lokaleve në Shatërvan, por jo edhe parkimi dhe qëdnrimi në Shatërvan, si në foto…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *