Në spitalet e Kosovës 41 pacientë me Coronavirus në gjendje të rëndë

Në klinikat në kuadër të QKUK-së dhe në shtatë spitalet rajonale po trajtohen në total 628 pacientë të dyshuar me COVID-19, prej tyre 440 të konfirmuar si të infektuar.

Nga pacientët e shtruar 41 janë në gjendje të rëndë, prej tyre 14 në respiratorë e 27 me maskë CPAP. Në oksigjenoterapi janë 419 pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *