Në ABI mund ta verifikoni edhe shtetin prodhues të produktit (video)

Përmes një postimi në rrjetin social, menaxheri i ABI-t, Alajdin Fusha ka publikuar njoftimin dhe një video përmes të cilit njoftohen konsumatorët se përveç çmimeve konsumatorët mund ta verifikojnë edhe shtetin prodhues të mallit që e blejnë.

Menaxahri i ABI-it Alajdin Fusha shkruan:

Nga sot përveç çmimeve të artikujve konsumarori mund të verifikoj edhe shtetin prodhues të artikujve në monitorat informuese që janë të vendosura në marketet ABI Center , ABI Store dhe ABI Plus.
ABI gjithmonë në shërbim të konsumatorit.

dhe tesktin e përcjell me këtë video:

Nga sot përveç çmimeve të artikujve konsumarori mund të verifikoj edhe shtetin prodhues të artikujve në monitorat informuese që janë të vendosura në marketet ABI Center , ABI Store dhe ABI Plus. ABI gjithmonë në shërbim të konsumatorit.#abi

Gepostet von Alajdin Fusha am Mittwoch, 16. Januar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *