Mytaher Haskuka ky kopjuesi i Ramadan Mujës

Nese i shikojmë lajmet e Komunës të vitit të kaluar dhe i krahasojmë me lajmet e Komunës të këtij viti e shohim se Mytaher Haskuka asgjë nuk ka ndryshuar nga Ramadan Muja.

Vitin e kaluar ua la Ramadan Muja, po këtë vit kush ua la, ndarjen e farëz së misrit (që nëpër vite u shit e u strëshit pasi u morr nga Komuna), ndarjen e lopëve ( e nuk u bë asnjë familje “shpi” me këtë lloj ndarje). Java ekologjike që zgjat një ditë…

E tjera, e tjera…

Në Prizren nuk po ndodh asgjë e re, prandaj i bie që Mytaehr Haskuka po del kopjues i “keq” i Ramadan Mujës…/prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *