Muhamet Osmanollaj: Pa asnjë pikë morali në pikë të ditës kriminalizohet Drini i Bardhë

Mehmet Osmanollaj ka publikuar në faqen e tij disa fotografi përmes të cilave shihet qartë hedhja e mbeturinave, siç shkruan ai pa asnjë pikë morali në pikë të diëts kriminalizohet Drini i Bardhë.

Reagimi i plotë:

Ky eshte me krim se vrasja.

Pa asnje pengese me te voglen dhe pa asnje pike morali, ne pike te dites kriminalizohet lumi “Drini i bardhe” ne fshatin Gjonaj.

Athua deri kur ?

https://www.facebook.com/mehmet.osmanollaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *