Ministri Kujtim Gashi viziton KBI-në në Prizren, uron në detyrën e re kryeimamin Orhan Bislimaj

Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka vizituar Këshillin e bashkësisë Islame, ku është takuar me kryeimamin e ri të Këshillit të Bashkësisë Islame Orhan Bislimaj të cilin e ka uruar për detyrën.

Për vizitën Ministri shkruan në faqen e tij në FB.

“Vizitë në Bashkësinë Islame në Prizren, për ta uruar zgjedhjen e Ef. Orhan Bislimaj, në pozitën e Krye imamit të Prizrenit” shkruan ministri Gashi.

Ai gjithashtu njofton se në këtë takim u bisedua edhe për tema shumë të rëndësishme për qytetarët dhe qytetin e Prizrenit./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *