Me shumë aktivitete ABI Çarshia feston ditën e fëmijëve 1 Qershorin

Përmes një njoftimi të publikuar në faqen zyrtare të ABI Çarshisë bëhet e ditur se 1 Qershori dita e fëmijëve do të shënohet me aktivitete të shumta dhe valle e këngë.

“1 Qershori me shumë surpriza, balona, zhonglerë, maskota gjatë ditës si dhe performancë nga Ansambli i Fëmijëve ‘’Lidhja e Prizrenit” e cila do të fillojë prej orës 17:00< thuhet në njoftimin e publikuar në faqen zyrtare të ABI Çarshisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *