Me Kabashi Tours cdo ditë mund të udhëtoni në ralicionin Prishtinë – Prizren – Shkëmbi i Kavajës (Golem) dhe Prishtinë – Prizren – Mali i Robit

Të gjithë atyre që i kanë planifikuar pushimet për në bregdetin shqiptar, përkatësisht në Shkëmbin e kavajës në Golem ose në Malin e Robit, Kabashi Tours ju ofron ushëtim komod me autobusë që ofrojnë kushte idele për udhëtim.

Kabashi Tours çdo ditë ofron transport për në dy pika turistike të Bregdetit shqiptar.

Shkëbi I Kavajës (Golem) është destinacioni i parë. Nisja bëhet çdo ditë nga Prishtina në orën 6 ndërsa nga Prizreni në orën 7 e 30.

Kabashi Tours gjithashtu e mban edhe linjën e rregullt për në Malin e Robit.Nisja nga Prishtina çdo ditë bëhet në orën 6 ndërsa nga Prizreni në orën 7 e 30.

Kabashi Tours ju ofron kushte ideale për udhëtim ndërsa bregdeti shqiptar pushime shqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *