Liria nuk ka aplikuar për licencim për garat e UEFA-së, e gatshme për ligën e parë

Në njoftimin e Federatës së Futbollit të Kosovës bëhet e ditur se “ Komisioni i Shkallës së Parë për Licencimin e Klubeve për garat e UEFA-së, pas takimeve të veta nga data 2 maj deri sot me datë 10 maj ka shqyrtuar dokumentacionin e 7 klubeve që kanë aplikuar për procesin e licencimit për garat e UEFA-s për edicioni 2019/2020 dhe ka marrë vendim që t’ u jap licencat 7 klubeve si në vijim:

KF Feronikeli,

FC Prishtina,

FC Llapi

KF Drita,

KF Trepça 89

KF Ballkani dhe

KF Gjilani

Procesi i licencimit të klubeve për garat e UEFA-s për edicionin 2019/2020 ka filluar që nga 1 shkurti, thuhet në njoftim. Liria fare nuk ka aplikuar për licencim për garat e UEFA-së, sepse përpara 1 shkrutit ka nisur përgatitjet për një rang më të ulët garash./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *