Liria në Mitrovicë në ballafaqim me Trepçën 89 e kërkon rrezen e “dritës në fund të tunelit”

Ndeshja e sotme me Trepçën 89 për futbollistët prizrenas shihet si një dritë e pa arritshme në fund të tunelit, e megjithëkëtë, edhe për futbollistët prizrenas shpresa vdes e fundit, në këtë rast humbja eventuale e sotme e largon përfundimisht Lirinë nga mundësia që qëndrimin në superligë ta kërkojë në barazh, e që mund të përkthehet edhe si vrasje definitive edhe e shpresës.

Informacionet e fundit nga KF “Liria” nuk janë aspak optimiste, prandaj sportdashësit prizrenas, për këtë ndeshje veç rezultatin nuk e dinë, ndërsa fituesin po…

A do ta shfrytëzojnë futbollistët e Lirisë, faktin që topi është i rrumbullakët dhe ta befasojnë Trepçën mbetet të shihet. Trepça ’89 – Liria luhet duke filluar në orën 15 e 30./prizrenisot.com/

dm�

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *