Liria largohet nga superliga duke u tallur me adhuruesit e futbollit në Prizren

Ai ose ata që e mirëmbajnë faqen në FB të KF “Liria”, lajmin për humbjen e sotme dhe largimin nga superliga, e mbipostojnë në paralajmërimin për ndeshjen.

Në këtë mënyrë lajmi për humbjen dhe largimin e Lirisë nga Superliga nuk është në krye të faqes së KF Liria, por lajmi i katërt, pas disa lajmeve të tjerë ditor.

(A) Është kjo tallje  fundit e kësaj kryesie nga garat në superligë(?).

Presim të shohim çka do të ndodh, në ditët, javët dhe muajt në vijim:

Ky është postimi i plot pa ndërhyrje i KF Liria i (mbi)postuar në lajmin e paralajmërimit të  ndeshjes

IPKO SUPERLIGA E KOSOVËS
Java e 33-të.

Liria – Drenica 2:3

Sor në stadiumin e qytetit, në ‘Përparim Thaçi’, Liria pësoi disfatë nga Drenica me rezultat 2:3.
Ky njëherësh ishte edhe takimi i fundit për edicionin 2018 /2019. Klubi ynë në edicionin 2019/2020 do të bëjë gara në një kategori më posht se superliga e Kosovës, përkatësisht në ligën e parë të Kosovës.
/prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *