Kryetari nga Turqia i buzëqesh humbjes së Lirisë

Ndonëse miqtë e tij, i bënë ca paralajëmrime se është nisur nga Truqia për të ardhë në Prishtinë ku u zhvillua ndeshja në mes të Prishtinës dhe Lirisë, kryetari i KF “Liria” së bashku me disa anëtarë të kryesisë po vazhdojnë të qëndrojnë në Turqi.

Siç shihet në fotografi ai i buzëqesh humb jes së Klubit që e udhëheq.

Sipas disa njoftimeve jozyrtare aeroplani Stamboll – Prishtinë nuk ka fluturuar mbrëmë për shkak se në Zvicërka ra borë./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *