Kryeinspektori Islam Thaçi ndihet i kërcënuar nga gazetari Rami Berisha

Bashkë me kamerat e Televizionit të Prizrenit dhe të Televizionit Opinion në aktivitetin e Drejtorisë së Inspektorateve së pari për prononcim iu afruam drejtorit të inspektorateve Islam Thaçi. Ai tha se do të prononcohet në fund.

Në ndërkohë në ballafaqimin verbal me avokatin e Kompanisë Abi, kryeinpsktori Islam Thaçi i ofendon mediat.

Thotë “mediave iu duhet përkthyes”.

Në fund të ballafaqimit me policinë Islam Thaçi iu drejtohet mediave…

“Shkoni te stacioni i autobusave…”

Ndërsa duke mos u përgjigjur në pyetjet e gazetarëve dhe as të atyre të Televizionit Besa tha.

“Ndihem i kërcënuar nga ti Rami…”

Sigurisht e kishte fjalën se ndihej i kërcënuar nga mikrofonat e meidave që i mbaja në dorë./Rami Berisha /prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *