Korporata ABI ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit!

Korporata ABI: ABI Center, ABI Store, ABI Plus, ABI Çarshia, Qumshtorja ABI, ABI Progres, Er ABI  ua uron të gjithë qytetarëve të besimit mysliman festën e Kurban Bajramit!

Kurban Bajrami është festë e cila bashkon familjet mes vete, shton respektin dhe mirësinë ndaj njëri-tjetrit, duke treguar solidaritetin dhe duke nxjerr në pah të mirat që gjenden brenda nesh.

Korporata ABI  ju uron Festën e Kurban Bajramit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *