Konsullata turke në Prizren falenderon qytetarët për vizitat në ekspozitën që shënoi 15 korrikun, Ditë e Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar

Me një ekspozitë që i dedikohet ditës më me rëndësi të historisë më të re të Shtetit Turk, Konsulata Turke në Prizren shënoi ditën e 15 Korrikut, si Ditë të Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar

Ekzpozitën fotografike të AA e hapur në Konsulatën e Përgjithshme në Prizren e vizituan shumë vizitorë, në mesin e të cilëve figura të rëndësishme të jetës politike e kulturore.

Konsulata Turke në Prizren shpreh faleminderimet e ngrohta për të gjithë viztorët e kësaj ekzpozite ‘ duke e theksuar falenderimin për të gjithë qytetarët e Prizrenit dhe dhe të Mamushës, presidentin e KDTP, Fikrim Damka, ministrin e Zhvillimit Rajonal, Enis Kervan, nënkryetarin e PDK-së, Z. Shaqir Totaj, dhe përfaqesuesit  e Komunës së Prizrenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *