Klubi prizrenas “Liria”, përforcohet me 9 lojtarë

Klubi prizrenas “Liria”, në afatin e fundit kalimtar është përforcuar me 9 lojtarë nga klubet e ndryshme të Kosovës.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të klubit janë prezentuar emrat e rinj që do të jenë pjesë e klubit në sezonin 2020-2021, në Ligën e Parë ku bën pjesë Liria, raporton TV Prizreni.

Lista e plotë e lojtarëve:

Diar Mustafa (Drenica)

Egzon Krasniqi (Llapi)

Ardijan Hoti (Llapi)

Jetlir Berisha (Ramiz Sadiku)

Blendi Memaj (Dukagjini)

Granit Statovci (F.Kosova)

Albin Berisha (Ballkani)

Florent Morina (A&N) dhe

Qlirim Morina (AN).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *