Klubi Atletik “Prizreni” bindshëm e fitoi Kupën e Kosovës në konkurencën e femrave juniore

Pas dy ditë tw organizimit, sot, më 19.07.2020 përfundoi gara e Kupës së Kosovës për Junior.

 Klubi Atletik Prizreni bindshëm e fitoi Kupën në konkurencën e femrave juniore me 142.25 pikë, kurse në plasmanin e përgjithshëm, mashkuj dhe femra u plasua në vendin dytë.

Individualisht u fituan:

13 vende të para,

10 vende të dyta dhe

6 vende të treta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *