Këta janë drejtorët e rinjë e të vjetër sipas faqes zyrtare të Komunës së Prizrenit- tri drejtori ende pa emra

Ca emra janë bërë publik e ca të tjerë janë në faqen zyrtare të Komunës së Prizrenit, ndonëse nuk ka ndonjë njoftim zyrtar për emërimin e drejtorëve të rinj.

Tri drejtori vazhdojnë të jenë pa emra:

Këto drejtori kanë emra në faqen zyrtare të Komunës së Prizrenit:

Drejtoria e Administratës: Osman Hajdari

Drejtoria e Financave: Leonora Çerreti

Drejtoria e Shërbimeve Publike: Osman Krasniqi

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor: Beni Kizolli

Drejtoria e Gjeodezisë deh Kadastrës: Bajrush Sezairi

Drejtoria e Arsimit: Xhemile Thaçi – Vezgishi

Drejtoria e Turzimit dhe Zhvillimit Ekonomik: Secvil Kazaz

Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë: Faruk Dakaj

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural: Agron Limani

Drejtoria e Shëndetësisë: Narqize Hoxhaj

Drejtoria e Punës dhe Mirëqeneis Sociale: Islam Thaçi

Këto drejtori janë ende pa emra në faqen zyrtare të Komunës së Prizrenit

Drejtoria e Inspektorateve: S’ka emër

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport: S’ka emër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *