Këngëtari nga Prizreni, Andi Qereti, publikoi këngën e tij të dytë, e ka një “Sekret”

Andi Qereti ka ardhur me projekt të ri muzikor.

Këngëtari i ri dhe i talentuar nga Prizreni, Andi Qereti, ka publikuar këngën e tij të dytë në karrierën që e ka nisur me sukses.

Kënga titullohet “Sekret” dhe është një produksion që është realizuar në bashkëpunim me producentin DaBesst nga studio “South Side”.

“Sekret” u finalizua vetëm në versionin me tekst dhe është pritur mjaft mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *