Kë e gënjeu me 25 prill, kryetari i Prizrenit

Më 25 prill të këtij viti, kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka, publikoi në faqen e tij në FB këtë informacion, të cilin e shoqëroi me disa fotografi…

“Sot bëmë lansimin e produkteve të reja në fushën e turizmit, përkatësisht të kajakut dhe të biçikletave malore, të cilët do të pasurojnë ofertën turistike në Komunën e Prizrenit.

Tanimë qytetarët tanë si dhe turistët që vijnë të vizitojnë qytetin e Prizrenit, në luginën e lumit të Drinit në fshatin Nashec mund t’i shijojnë këto sporte rekreative”.

Këta kajakë asnjëherë më nuk u panë më në Luginën e Drinit…

Kryetari i Prizrenit vazhdon të promovojë produkte të këtilla të reja në fushën e turizmit./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *