KA “Prizreni”, i dyti në mesin e 17 klubeve pjesëmarrëse në garën për Kupën e Kosovës për junior

Pas triumfit në kategorinë e pionierëve, sot në Mitrovicë atletët e KA “Prizreni” u plasuan ne vendin e dytë në konkurrencën e femrave gjithashtu edhe në plasmanin e përgjithshëm, meshkuj dhe femra u plasuan në vendin e dytë, nga 17 klube pjesëmarrëse, në garën për junior për Kupën e Kosovës.

Në konkurrencën individuale u fituan:

7 vende të para,

5 vende të dyta  dhe

10 vende të treta, gjithsej 22 vende nderi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *