KA “Prizreni” fitues i Kupës së Kosovës për grupmoshat U-14 dhe U-16

Në organizim të Federatës Atletike të Kosovës, u mbajtën garat e Kupës së Kosovës për grupmoshat U – 14 dhe U – 16, ku morrën pjesë atletët e Klubit të Atletikës “Prizreni”.

Në këtë garë atletët e klubit “Prizreni” triumfuan bindshëm duke fituar kupën në konkurrencën e përgjithshme meshkuj dhe femra.

Në konkurrencën e femrave e fituan kupën me një diferencë të madhe të pikëve, gjithsej 108 pikë.

Në konkurrencën individuale u fituan u fituan 8 vende të para, 4 vende të dyta dhe 2 vende të treta, gjithsej 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *