Nijazi Halilaj dhe Ismet Maqkaj publikojnë këngën më të re dedikuar kurbetçarëve

Dy këngëtarët e mirënjohur nga Vërrini i Prizrenit Ismet Maqkaj dhe Nijazi Halilaj kanë publikuar këngën më të re “Këngë për kurbetin” që iu kushtohet kurbetçarëve.

Këngën e ka kompozuar Sami Hoxha me tekst Ismet Maqkajt.

Të ndërthuruar melodia me tekstin e këngës janë jeta dhe fati i mërgitarëve tanë në tokë të huaj.

Kënga është realizuar edhe në vidoklip, të cilin mund ta shihni në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *