Ilir Baldedaj thotë se Mytaher Haskukën e ka kap paniku i humbjes

“Mytaher Haskukën e ka kap paniku i humbjes, dhe ka nis të ndërmarrë veprime të humbësit edhe pse ka edhe më shumë se një vit deri në zgjedhjet e ardhshme lokale”, shkruan Ilir Baldedaj në faqen e tij në FB.

“Ai duke e parë se e ka humbur Prizrenin po bënë veprime e makinacione të pandershme e të pamoralshme, duke provuar që t’I punësojë me kontrata të përhershme shoferin dhe asistenten e tij”, shton Baldedaj.

Sipas Baldedajt “Mytaher Haskuka me paaftësinë e tij është në panikë, dhe me veprimet e tij po vazhdon të punojë kundër interesit të qytetit dhe të qytetarëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *