Ilir Baldedaj: Qeveria lokale e ka humbur rrugën në obor, punëtorët me kontratë mbi vepër nuk nënshkruajnë proceverbale

Kuvendari Ilir baldedaj ka reaguar pas veprimeve te sotme te Inspektoratit Komunal të Prizrenit.

Postimi i plotë:

Komuna e Prizrenit vazhdon të bëjë shkelje ligjore.

Zyrtari ligjor gjatë ditës së sotme nënshkruan procesverbale.

Punëtorët e punësuar në Komunë me kontratë mbi vepër nuk kanë të drejtë të nënshkruajnë procesverbale. Është e ndaluar me ligj për shërbyesit civil që të nënshkruajnë procesverbal.

Për ta nënshkruar një procesverbal duhet të jesh inspektor dhe ta kesh fakultetin e ndërtimtarisë ose të arkitekturës.

Nga veprimet e pastra politike qeveria lokale në Prizren e ka humbur rrugën në oborr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *