Ilir Baldedaj: Paratë e tenderave i zhvatin individët, qeveria lokale pa kryetar e ekzekutiv

Ilir Baldedaj ka publikuar disa fotografi ku shihen rrugët e Prizenit në gjendje të mjerë.

Ai thotë se pushteti aktual ka hapur tendera për zhvatje, ndërsa rrugët janë siç shihen në fotografi. “Prizreni nuk ka as kryetar as ekzekutiv.” Shkruan Baldedaj.

Reagimi i plotë:

Mijëra tendera dhe zhvatje të këtij pushtetit të kalbur, shikoni rrugët në lagjet e Prizrenit, me siguri paratë në xhep i kanë fut. Këtij pushteti shumë ju ka mbetë edhe 15 muaj në qeverisje. Prizreni nuk ka as kryetar e as ekzekutiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *