Ilir Baldedaj: E pandershme që i pamoralshmi shet ndërshmëri…

Shefi i Grupit të kuvendarëve të AAK-së Ilir Baldedaj shkruan se kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka edhe përkundër kritikave të shumta për keqmenaxhim e hajni vazhdon me mashrtrime manipuluese.

Reagimi i plotë:

Është e pandershme që i pa moralshmi shet ndershmëri, Haskuka del me video mesazhe, i cili  mund të thuhet se e kanë humbur orientimin nga vërteta në gënjeshtër, dhe ai  konsideron se këto lajthitje në stilin ankesë  do sjellin si triumf!, sytë janë për t’ju parë e kemi vërtetuar performancën tende ashtu si ne qytetarët  dhe ndërkombëtarët, ku na mbetën humbjet e milionave?

E tmerrshme Haskuka , nëse ke  dashtë me e ngrite zërin ndaj vërtetës dhe do me na tregu përralla me  ritme- repriza  ‘’po bën kishe arsyetime ,  zakonisht duke e akuzuar të  kaluarën,  po del se nuk është asgjë më shumë se duke i rrëzuar do rrena të vjetra, po i sjelli  do rrena të reja, po  pra janë prapë të vjetra hiq me pak shpenzimet e 2,5 viteve.

Eh sa mjeran e i paditur qe na ishe e me fole lidhje e palidhje e me bo hajgare me parën publike të  tatimpaguesve. Gabim e ke ai thesar i qytetit nuk oshtë kuleta jote pronarët të vërtet të thesarit të qytetit  janë Prizrenasit, andaj më me  seriozitetin më të madh paraqitu në publik. 

S’bën me bo hajgare me këtë popull, Myto përballu me gjendjen aktuale se ti je përgjegjës, ndërkohë bëj krahasime mes kaluarës dhe tashmes dhe na del me provë -fakte, e jo me na llomotis me disinformacione të shndërruar në instrument të mashtrimit, ku aktivitet e autostrada Biennale i paraqet si Dokufest etj,  po sigurisht qe kjo s’mund te ndodh grantet me i paraqit shpenzime.

Sinqerisht habitem mbi gjithë këto kritika  per keq-menaxhim e hajni, vazhdoni me mashtrime-manipuluese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *