“Hidroregjioni Jugor” njofton konsumatorët për planin e reduktimeve në Fshatin Zhur

“Hidroregjioni Jugor” njofton konsumatorët për planin e reduktimeve në Fshatin Zhur
Ky është orari i reduktimeve :

  • Lagjia Ademaj, Omaj, Begaj, Kurtaj dhe Shkolla do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 08:00 – 14:00
  • Lagjia Badallaj, Elezkurtaj, Vezaj, Hoxhaj, Rizanaj, Memaj, Kabashi, Kryeziu, Gavazaj dhe një pjesë e Lagjes Kurtaj do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 14:00 – 21:00
  • Lagjia Zhuri i Ri dhe Lagjia Susuri do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 21:00 – 08:00
  • Te Trafa Rruga e Dragashit do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 08:00 – 14:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *