Gypat kanë mbetur ashtu siç i ka “lënë” Ramadan Muja

Këto gypa u vendosën si emergjencë, në vitin 2016 pas tragjedisë më Rrugën “Marin Barleti”, ku pas shembejs së objekti të vejtër e humbi jetën 3 vjeçarja Xheneta Gashi.

Si veprim u kritikua ashpër nga opozita e atëhershme, ndërsa edhe pas dy vjet e gjysmë të pushtetit të ri, këta gypa kanë mbetur si “shëmti” e qytetit.

Gypat në fotografi nuk e mborjnë as ndonjë trashëgimi me vlerë dhe nuk i mbrojnë as qytetarët. Objekti është tërësisht i shmebur dhe pastrimi është emergjencë, siç ishte emergjencë kur u vendosën gypat.

Për dy vjet e gjysmë s’ka asnjë veprim nga pushteti i ri në Prizren…

Gypat kanë mbetur ashtu siç i ka lënë Ramadan Muja./Prizreni Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *