Gjenerata U 11 e Shkollës së futbollit “Drini i Bardhë, fitues i turneut “Rilindja Kids Tournament”

Futbollistët e gjeneratës U 11 të Shkollës së Futbollit “Drini I Bardhë” pasi e kanë mundur në finale skuadrën U 11 të Feronikelit  janë shpallur kampion të turneut mbarëkombëtar,,Rilindja Kids Tournament.

Në finale Drini I Bardhë e mundi Feronikelin me rezultat 2 me 1.

Ky sukses vjen pasi kjo gjeneratë e kësja shkolle të futbollit u shpall kampion në Ligën Regjionale-Prizren,

Në këtë turneun të zhvilluar në Prishtinë Drini I Bardhë la pas skuadrat më të njohura në Kosovë siq janë:Feronikeli, Kurda, 2 Korriku etj.

Kryesia e Shkollës së Futbollit “Drini I Bardhë” falenderon për mikpritje KF Rilindja- Prishtinë.

Ky sukses është rezultat i punës së trajnerëve të Shkollës “Drini i Bardhë” dhe talenteve që ka në gjirin e vet kjo Shkollë e Futbollit./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *