“Flamuri kombëtar i shqyer mes për mes, qytetari pyet pse se mirëmbajnë “patriotët” që e vendosën?

Një qytetar na e ka dërguar në adresë të Prizreni Sot, fotografi, në të cilat shihet Flamuri kombëtar i shqyer mes për mes.

“Ku janë “patriotat” që e kanë vendosur, kush duhet me e mirëmbajt Flamurin kombëtar” shkruan qytetari” i revoltuar me pamjen.

Flamuri ëhstë i vendosur në rreth rrotullimin që ka frekuentim të madh të njerzve dhe makinave, e që lidh qendrën e qytetit me Zonën Industriale afër ABI Çarshisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *