Familja Fusha, përmes “Jetimave të Ballkanit” i bënë me shtëpi të reja dy familje

Përmes një njoftimi në faqen e tij në FB, humanisti Halil Kastrati njofton se Familja Fusha, përmes “Jetimave të Ballkanit” i bënë dy familje me shtëpi të reja.

Humanisti Halil Kastrati shkruan:

Abi Çarshia dhe Abi Center Zoti ju shperblefte

Familja Fusha nga Prizreni permes Jetimave te Ballkanit po i gezojne dy familje me shtepi te reja

Diteve ne vazhdim detajet tjera

Zoti i shperblefte Korporaten ABI nga Prizreni dhe krejt bamiresit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *